Uitnodiging Alpentrail 2019


•  Pre-unie in Nederland, juni 2019
•  Trail van vijf dagen in Zwitserland, 3-7 juli 2019
•  Reunie en landingsgesprek in Nederland, september 2019


Voorbereiding


De trail wordt in Nederland voorbereid tijdens een informele bijeenkomst met de groep, de zogenaamde pre-unie, waarbij er aandacht is voor de doelen en intenties en uiteraard voor de praktische zaken. Je ontmoet de andere deelnemers en ervaar direct al de sfeer en uitgangspunten van de trail.


De trail


We lopen een aantal dagen in de natuur met een groep van 6 à 7 deelnemers, zonder andere mensen in de nabije omtrek. Zonder afleiding van telefoon en horloge wisselen we wandelingen in stilte af met gesprekken in de groep en onderling. We slapen in een eenvoudig berghut en zorgen voor ons eigen eten en drinken.

Het programma is gebaseerd op de vernieuwende U-theorie van Otto Sharmer. In de basis is deze theorie heel eenvoudig. Om tot nieuwe inzichten en oplossingen van bestaande uitdagingen en vragen te komen is het nodig je open te stellen voor verschillende perspectieven, voor anderen, voor je eigen angsten om uiteindelijk te ervaren en te kunnen benoemen wat jij echt het allerbelangrijkste vindt en wat jou bron van energie is. Op basis hiervan is het belangrijk om te bedenken en te bespreken welke experimenten je wilt aangaan en wie en wat je hiervoor nodig hebt om het daadwerkelijk te realiseren.

Hier is tijd, rust, en focus voor nodig, en ook anderen die je inspireren en verder helpen. En dit is nu precies wat je jezelf geeft bij deelname aan deze trail.


Begeleiding


Richard Wibbelink begeleidt de trail. Richard heeft 10 jaar bij Boer&Croon gewerkt en heeft sinds 4 jaar zijn eigen bedrijf. Hij zorgt voor omzetgroei en een betere samenwerking in teams en organisaties. In Zwitserland sluit een professionele berggids, Claude Carron, aan bij de groep.


Aanmelden


De kosten voor het totale programma bedragen 3.100,- euro. Dit is inclusief overnachtingen, professionele begeleiding, eten en drinken tijdens de trail en tijdens pre-unie en reunie. Reiskosten zijn voor eigen rekening, reizen kan per vliegtuig, auto en/of trein. Verdere concrete informatie volgt tijdens de pre-unie.

Heb je interesse om mee te gaan de natuur in? Neem contact op via: richard@aho.nu  of  06-839 44 747